Snow Camo M05 lämpötakki

From: 55,00 

Snow Camo M05 lämpötakki

Lämpöinen takki koirallesi vaikkapa lenkille tai jahdin jälkeen päälle puettavaksi.  Takin muotoilu on toteutettu koiran muotoja ja linjoja myötäileviksi. Kuitenkin niin, että suuretkin liikeradat ovat mahdolliset. Takki suojaa hyvin kaikki tärkeimmät lihasryhmät. Takajaloille on takissa pehmeät joustavat lenkit, jotka ovat mukavat koiralle ja pitää takin ryhdikkäästi päällä. Heijastin tereet takissa on molemmin puolin kyljissä ja suunniteltu niin, että heijastin näky takissa joka puolelta. Myös ulommaisen kauluksen ulkoreunassa. Takissa on kaksi kaulusta sisimmäisessä on säädettävissä ympärysmitta nauhankiristimellä. Takissa kaikki saumat ovat takin niin, että ne eivät ole koiraa vasten. Vatsakappale on muotoiltu kaarevaksi ja rintakehää myötäileväksi. Ympärysmitta säätyy vatsakappaleella, jossa tarrakiinnitys selänpäältä.

Takin päällimateriaali on vettä ja likaa hylkivää polyesteri/puuvillasekoitekangasta jota myös Suomen puolusvoimat käyttää ja täten täyttää tiukat laatukriteerit.

Välissä lämmittävä keraaminen Meida vanu. Sen vaikutus perustuu keraamisten mikrokuitujen kykyyn eristää ja heijastaa kehon tuottamaa lämpöä. Materiaalin avulla kehon tuottama säteily voi heijastua takaisin jopa 80 % .Lämmöneristävyys yli 2,5 kertainen kasmirvillapaitaan verrattuna. Pehmeä, ohut ja hengittävä.

Vuorina polyesteri kuitu neulos, joka on sisältä ontto, joten sen lämmöneristyskyky on hyvä. Kuitu ja sen myötä myös neulos on ohut ja kevyt sekä miellyttävän pehmeä.
Neulos siirtää kosteuden ihon pinnalta ja on lämmin ontelorakenteensa ansiosta ja kuivuu nopeasti.

Takkia pestäessä ei saa käyttää huuhteluainetta ettei vuorin ontelokuituneuloksen kuidut tukkiudu ja menetä kosteudensiirto kykyänsä.

Koot selänpituuden mukaan:

30, 35, 40, 45, 50, 55 ja 60cm

Mäyräkoirakoot 39, 43, 47 ja 51cm

Poista

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Snow Camo M05 lämpötakki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *