Winter Woodland M05 lämpötakki

65,00 94,00 

Winter Woodland M05 lämpötakki

Lämpöinen takki koirallesi vaikkapa lenkille tai jahdin jälkeen päälle puettavaksi. Takin muotoilu on toteutettu koiran muotoja ja linjoja myötäileviksi. Kuitenkin niin, että suuretkin liikeradat ovat mahdolliset. Takki suojaa hyvin kaikki tärkeimmät lihasryhmät. Takajaloille on takissa pehmeät joustavat lenkit, jotka ovat mukavat koiralle ja pitävät takin ryhdikkäästi päällä. Heijastintereet molemmin puolin kyljissä on suunniteltu niin, että heijastin näky takissa joka puolelta. Myös ulommaisen kauluksen ulkoreunassa. Takissa on kaksi kaulusta, sisimmäisen ympärysmitta on säädettävissä nauhankiristimellä. Takin kaikki saumat ovat takin sisällä niin, että ne eivät ole koiraa vasten. Vatsakappale on muotoiltu kaarevaksi ja rintakehää myötäileväksi. Ympärysmitta säätyy vatsakappaleella, jossa tarrakiinnitys selänpäältä.

Takin päällimateriaali on vettä ja likaa hylkivää polyesteri/puuvillasekoitekangasta jota myös Suomen puolusvoimat käyttävät ja täten se täyttää tiukat laatukriteerit.

Välissä lämmittävä keraaminen Meida-vanu. Sen vaikutus perustuu keraamisten mikrokuitujen kykyyn eristää ja heijastaa kehon tuottamaa lämpöä. Materiaalin avulla kehon tuottama säteily voi heijastua takaisin jopa 80 %. Lämmöneristävyys yli 2,5-kertainen kasmirvillapaitaan verrattuna. Pehmeä, ohut ja hengittävä.

Vuorina polyesterikuituneulos, joka on sisältä ontto, joten sen lämmöneristyskyky on hyvä. Kuitu ja sen myötä myös neulos on ohut ja kevyt sekä miellyttävän pehmeä.
Neulos siirtää kosteuden ihon pinnalta ja on lämmin ontelorakenteensa ansiosta ja kuivuu nopeasti.

Takkia pestäessä ei saa käyttää huuhteluainetta etteivät vuorin ontelokuituneuloksen kuidut tukkiudu ja menetä kosteudensiirtokykyänsä.

Takki valmistetaan osittain mittatilaustyönä, koiran ympärysmittojen mukaan. Valittavissa on alla olevat selänpituus mitat, joiden mukaan hinta määräytyy. Huomioimme myös koiran sukupuolen takin vatsakappaleessa.

Koot selänpituuden mukaan:

30, 35, 40, 45, 50, 55, 60 ja 65cm

Mäyräkoirakoot 39, 43, 47 ja 51cm

Poista

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Winter Woodland M05 lämpötakki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *