Suomi – lämpötakki

64,00 82,00 

Suomi – Lämpötakki

Takin pääväri on kirkkaan sininen ja tehostevärinä valko-harmaa snowcamo-kuosi. Suomenlippumerkin koko isommissa takeissa on 6*4cm ja pienemmissä 4*3cm.

Lämpöinen takki koirallesi vaikkapa lenkille, jahdin jälkeen päälle puettavaksi tai vaikkapa edustusasuksi kisareissuille ulkomaille 😉 . Takin muotoilu on toteutettu koiran muotoja ja linjoja myötäileviksi. Kuitenkin niin, että suuretkin liikeradat ovat mahdolliset. Takki suojaa hyvin kaikki tärkeimmät lihasryhmät.

Takajaloille on takissa pehmeät joustavat lenkit, jotka ovat mukavat koiralle ja pitävät takin ryhdikkäästi päällä. Heijastintereet molemmin puolin kyljissä ja ne on suunniteltu niin, että heijastin näkyy takissa joka puolelta. Myös ulommaisen kauluksen ulkoreunassa. Heijastintereen kanssa kulkee takin sinistä väriä hieman tummempi sininen koristenauha. Nauhaa on myös takin takaosan sauman päällä. Takissa on kaksi kaulusta, sisimmäisen ympärysmitta on säädettävissä nauhankiristimellä. Kaikki saumat ovat takin sisässä niin, että ne eivät ole koiraa vasten. Vatsakappale on muotoiltu kaarevaksi ja rintakehää myötäileväksi. Ympärysmitta säätyy vatsakappaleella, jossa tarrakiinnitys selänpäältä.

Takin sininen päällikangas on hankauksen kestävää polyamidia, joka on myös veden- ja tuulenpitävä.

Snowcamokangas on vettä ja likaa hylkivää polyesteri/puuvillasekoitekangasta jota myös Suomen puolusvoimat käyttävät ja täten se täyttää tiukat laatukriteerit.

Välissä lämmittävä keraaminen Meida-vanu. Sen vaikutus perustuu keraamisten mikrokuitujen kykyyn eristää ja heijastaa kehon tuottamaa lämpöä. Materiaalin avulla kehon tuottama säteily voi heijastua takaisin jopa 80 %. Lämmöneristävyys yli 2,5-kertainen kasmirvillapaitaan verrattuna. Pehmeä, ohut ja hengittävä.

Vuorina polyesterikuituneulos, joka on sisältä ontto, joten sen lämmöneristyskyky on hyvä. Kuitu ja sen myötä myös neulos on ohut ja kevyt sekä miellyttävän pehmeä.
Neulos siirtää kosteuden ihon pinnalta ja on lämmin ontelorakenteensa ansiosta ja kuivuu nopeasti.

Takkia pestäessä ei saa käyttää huuhteluainetta etteivät vuorin ontelokuituneuloksen kuidut tukkiudu ja menetä kosteudensiirtokykyänsä.

Koot selänpituuden mukaan:

30, 35, 40, 45, 50, 55 ja 60cm

Mäyräkoirakoot 39, 43, 47 ja 51cm

Poista

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suomi – lämpötakki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *