Lämpötakki Pinkki

74,00 102,00 

Pinkki Lämpötakki

Takin pääväri on kirkkaan pinkki ja tehostevärinä valko-harmaa snowcamo-kuosi.

Lämpöinen takki koirallesi vaikkapa lenkille, jahdin jälkeen päälle puettavaksi. Takin muotoilu on toteutettu koiran muotoja ja linjoja myötäileviksi. Kuitenkin niin, että suuretkin liikeradat ovat mahdolliset. Takki suojaa hyvin kaikki tärkeimmät lihasryhmät.

Takajaloille on takissa pehmeät joustavat lenkit, jotka ovat mukavat koiralle ja pitävät takin ryhdikkäästi päällä. Heijastintereet molemmin puolin kyljissä ja ne on suunniteltu niin, että heijastin näkyy takissa joka puolelta. Myös ulommaisen kauluksen ulkoreunassa.

Takissa on kaksi kaulusta, sisimmäisen ympärysmitta on säädettävissä nauhankiristimellä. Kaikki saumat ovat takin sisässä niin, että ne eivät ole koiraa vasten. Vatsakappale on muotoiltu kaarevaksi ja rintakehää myötäileväksi. Ympärysmitta säätyy vatsakappaleella, jossa tarrakiinnitys selänpäältä.

Takin pinkki päällikangas on hankauksen kestävää polyamidia, joka on myös veden- ja tuulenpitävä.

Snowcamokangas on vettä ja likaa hylkivää polyesteri/puuvillasekoitekangasta jota myös Suomen puolusvoimat käyttävät ja täten se täyttää tiukat laatukriteerit.

Välissä lämmittävä keraaminen Meida-vanu. Sen vaikutus perustuu keraamisten mikrokuitujen kykyyn eristää ja heijastaa kehon tuottamaa lämpöä. Materiaalin avulla kehon tuottama säteily voi heijastua takaisin jopa 80 %. Lämmöneristävyys yli 2,5-kertainen kasmirvillapaitaan verrattuna. Pehmeä, ohut ja hengittävä.

Vuorina polyesterikuituneulos, joka on sisältä ontto, joten sen lämmöneristyskyky on hyvä. Kuitu ja sen myötä myös neulos on ohut ja kevyt sekä miellyttävän pehmeä.
Neulos siirtää kosteuden ihon pinnalta ja on lämmin ontelorakenteensa ansiosta ja kuivuu nopeasti.

Takkia pestäessä ei saa käyttää huuhteluainetta etteivät vuorin ontelokuituneuloksen kuidut tukkiudu ja menetä kosteudensiirtokykyänsä.

Takki valmistetaan osittain mittatilaustyönä, koiran ympärysmittojen mukaan. Valittavissa on alla olevat selänpituus mitat, joiden mukaan hinta määräytyy. Huomioimme myös koiran sukupuolen takin vatsakappaleessa.

Koot selänpituuden mukaan:

30, 35, 40, 45, 50, 55, 60 ja 65cm

Mäyräkoirakoot 39, 43, 47 ja 51cm

Takit valmistetaan tilauksesta.

Poista

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lämpötakki Pinkki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *