Maksu- ja toimitustavat

Maksutavat
– Checkout Verkkomaksupainikkeet

Toimitustavat

Tuotteet lähetämme DB Schenkerin kautta.

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika eri tuotteilla on eri pituinen. Pääsäästöisesti toimitamme tuotteet noin kahdessa viikossa. Sesonkiaikoina toimitusajat voivat hieman pidentyä. Mittatilaus haalareilla (Reino ja Urho) on toimitusaika noin 4vkk.

Mittatilaustyönä tehtävät asut vievät enemmän aikaa, mutta liiveissä koitamme pitää kuitenkin tuon kahden viikon toimitusajan.

Osa tuotteista on ns. varastomalleja kuten Jehu ja Raipe, joita meillä yleensä löytyy hyllytavarana.

Pääsäästöisesti teemme suurimman osan vakiokokoisista tuotteistamme puolivalmiiksi ja rakennamme liivin valmiiksi asti vasta tilauksen tultua. esim. GPS taskut, vilkkuvalo kiinnikkeet, puhelinnumeron painatukset ja  D-lenkit laitetaan tuotteisiin jälkikäteen.

Kelluttavat liivit Saga ja Ronja teemme ainoastaan tilauksesta, koska valmiisiin tuotteisiin on jälkikäteen hankala saada GPS-taskuja, vikkukiinnikkeitä ja painatuksia. Nämä on laitettava liivin valmistus prosessin aikana paikalleen.

Puhelinnumeron painatukset teetämme ulkopuolisella ja kerran viikossa teemme niistä tilauksen.

Juhlapyhät voivat vaikuttaa toimitusaikoihimme.

PALAUTUS ja VAIHTO

Kun palautat tai vaihdat tuotteita ota yhteyttä numeroon 0405467455 tai s-postilla kardog@kardog.fi

Mittatilaus asuja ei voi palauttaa, mutta mahdolliset mittausvirheistä koituvat valmistukseen vaikuttavat tekijät korjataan.

Perus tuotteen, johon ei ole lisätty lisävalintoja esim. Vilkkuvalopaikkoja ja puhelinnumeron painatusta voimme vaihtaa eri kokoon tai malliin.

Jos tuotteeseen tilataan esimerkiksi puhelinnumeron painatus emme voi tuotetta vaihtaa uuteen, koska tuotteeseen jää jäljet painatuksen ompelemisesta ja sitä emme pysty myymään eteenpäin. Huomioithan tämän tilausta tehdessäsi. Suurinta osaa tuotteista pystyy suurentamaan tai pienentämään lisämaksusta.